Regnbåge

Healing från Änglar

Ärkeänglar

Violetta flamman

Universella kärleksflamman

Meditation

Kanalisering

Tidigare liv

Änglakort

Violetta flamman

Saint Germain (1712 ? till 1784) var en alkemist som kallades för "The Wonderman". Han ville världen väl, och gav oss information om den violetta flamma och den universella kärleksflamman så att den kunde spridas. Enligt literaturen är Saint Germain en uppstigen mästare dvs andligt upplyst ljusbärare som haft många inkarnationer (tex Saint Joseph dvs Jungfru Marias man.) Man kan använda den violetta flamman i tex böner och meditationer för att känna hopp och glädje för att på så sätt nå ett själsligt helande. Violetta flamman kan användas av alla oavsett religion.

Med den Violetta flamman visuliserar jag ett violett sken runt mig själv och andra för att ta bort ev negativ karma och sprida ljus och harmoni. Rent konkret är det violetta ljuset det ljus som vibrerar med högst frekvens i ljusspektrat. Violett har en helande förmåga och den höga vibrationsfrekvensen aktiverar hypofysen (tredje ögat).

De positiva föreställningar (böner) som man kan använda är ”JAG ÄR” eller ”JAG ÄR DEN JAG ÄR” som är detsamma som Guds namn för att på så sätt lysa Guds ljus på jorden. Ropa på Guds namn med kärlek för att ljus ska lysa upp ditt sinne och själ. ”JAG ÄR” betyder "Gud i mig är". Saint Germain uppmanar oss meditera vårt "Gudomliga Jag" genom att säga:

-Jag är en varelse av violett eld

-Jag är den renhet som Gud önskar

Du kan även visualisera hur den violetta flamman omger alla du älskar eller din stad eller hela jorden för att uppnå harmoni.
Vänligen se mer under källor och länkar.

Fyrverkeri
Länkar och källor Kontakt
©Copyright Blisshealing.se 2015