Rafael 3 kort

Healing från Änglar

Ärkeänglar

Violetta flamman

Universella kärleksflamman

Meditation

Kanalisering

Tidigare liv

Änglakort

Änglakort

Det finns många typer av änglakort men de som jag använder är Orakelkort av Doreen Virtue. I denna lek finns bara kärleksfulla budskap från Ärkeänglarna, som ger oss gudomlig vägledning.

Budskapen brukar ges genom att jag lägger upp 3 kort som representerar dåtid, nutid och framtid. Jag har märkt att oftas anges "framtiden" inom den närmaste veckan eller veckorna men det beror självklart på vilken typ av fråga som ställs. Egentligen vill jag inte generalisera. Ibland ställer jag ingen direkt fråga, om man tex har det jobbig. Då säger jag bara "snälla ärkeänglar kommer det här att lösas sig?" Korten visar då sann gudomlig vägledning från ärkeänglarna. Själv brukar jag bara lägga upp ett kort till mig själv. "Vad vill ni visa mig idag?

Jag frågade vilket kort som jag kan ha på hemsidan och jag drog Rafael(längst till vänster) vilket passar bra eftersom hemsidan mest handlar om att ge änglahealing. Sedan behövde jag en bild till där 3 kort visas, och jag frågade "Vilka kort som skulle ligga här?". Änglarna svarade med "Jag är trygg" "Indigobarn" och "Passion" , dvs att ärkeängeln Mikael har beskyddat mig och nu tar jag hand om mina barn som jag försöker hjälpa in i livet. Sista kortet visar att jag absolut ska följa det som blivit min passion, dvs änglahealing. De gav mig verkligen sann gudomlig vägledning.

Ängalkort
Länkar och källor Kontakt
©Copyright Blisshealing.se 2015