solen

Healing från Änglar

Ärkeänglar

Violetta flamman

Universella kärleksflamman

Meditation

Kanalisering

Tidigare liv

Änglakort

Vad jag kan göra för dig

Jag utför healing med hjälp av ärkeänglarna. Det finns säkert många sätt att utföra det på men jag beskriver hur jag gör. Änglahealingen skickar jag till dig på avstånd. Vi bestämmer en tid när jag ska skicka healingen och du sitter eller ligger stilla någonstans där du inte blir störd och bara tar det lugnt.

Under tiden som healingen skickas kanske du känner nått eller får bilder, ibland kanske du tror att inget har hänt. Healingen kan kännas på olika sätt tex att det fläktar lite eller att du känner värme på ett ställe, kliar i pannan osv. Skriv gärna ned vad du har känt, stort som litet. Jag förbereder ca 30 minuter innan genom att meditera och "boka tid" med ärkeänglarna, dvs jag brukar säga att jag önskar få hjälp från ärkeänglarna ett visst klockslag för att skicka healing. Vid meditationen tänder jag ljus och förbereder genom att ta in den violetta flamman och skicka den universella kärleksflamman till dig. Jag öppnar även upp alla mina chakran så att jag kan ta in ev budskap från änglarna. Sedan brukar jag lägga änglakort innan själva healingen börjar. Det är därför som jag måste börja senast 30 minuter före healingen.

Själva healingen brukar pågå ca 10-15 minuter. Under denna tiden ber jag ärkeänglarna om hjälp att sända healing till dig. När det är klart tar vi kontakt med varandra. Totalt brukar det ta från att jag börjar meditera tills vi har pratat färdigt ca 1 timma.

Om man känner att man behöver regelbunden healing kanske vi inte lägger änglakort varje gång om du nu inte vill det. Dock bör man inte ställa samma fråga om och om igen eftersom det skulle ses som om man misstror änglarna och deras svar. Jag kan också lägga änglakort utan healing men jag mediterar ändå innan. Ibland kan man komma överens att flera healer skickar energi till dig samtidigt för att öka kraften. Jag ber då några kollegor om hjälp så att vi alla samtidigt kan skicka healing till dig.

Välkommen att kontakta mig via mail.

Rosamoln
Länkar och källor Kontakt
©Copyright Blisshealing.se 2015