Sol

Healing från Änglar

Ärkeänglar

Violetta flamman

Universella kärleksflamman

Meditation

Kanalisering

Tidigare liv

Änglakort

Budskap och nyheter

Under nyheter och budskap kommer jag ta upp ev kommande event men också ev budskap som bör spridas

Kommande event:


2015-10-13
Vi har börjat med meditationer på tisdagar kl 21. Alla mediterar hemma själva. Förra tisdagen mediterade vi för fred. Nu på tisdag 2015-10-13 kommer vi att meditera för tacksamhet och glädje. Ljus och kärlek till alla.


2015-09-27
Vi har börjat med meditationer på tisdagar kl 21. Alla mediterar hemma själva. Förra tisdagen mediterade vi för fred. Nu på tisdag 2015-09-29 kommer vi att meditera för Fred igen. Tänk kärlek och ljus samt violett sken över jorden.


2014-10-10 Retreat i Assisi, Italien
Vad ska jag säga om resan till Assisi? Ge mig ord att föra vidare.
Innan jag åkte var jag rädd. Vad skulle hända? Ingen särskilt hände egentligen men resan till Assisi lyfte mig obemärkt. Mitt i denna stenstad där den helige Francesco verkade levde andligheten kvar för honom och hans heliga Clara. Det var för mig helt nytt att besöka tron så nära. Vid meditationer satt vi sida vid sida med nunnor och munkar som i tysthet bad. Vid återblick känns det som om det inte var en verklig upplevelse utan något som hände i en dröm. Vi bodde på ett kloster där det var kallt, för fast det var i Italien så var det regnigt och lite rått. I vare gathörn fanns det butiker med en mängd andliga föremål så som tex Jesus, heliga Francesco, heliga Clara, moder Maria osv. . Det är en underbara stad som ligger med en fin utsikt över dalen i Umbrien. Vackert och med dimmiga mornar gick vi ner till frukost som serverades kl 8. Därefter var det samling med meditiationer som gick ut på att försökt hitta eller nå våra mål i livet. Nu efter hemkomst är jag väldigt trött och man kommer snabbt ifrån andligheten. Strävan tillbaka är hård men jag kämpar för att återfå orken. Förlåt att jag inte är mig själv. Något har kommit och gått. Låt ljuset vara hos oss


2014-06-12 Violetta flamman och ljus
Ni som har mailat mig. Jag tänker på er ofta. Bara så ni vet. Jag tänker era namn och ber att ni ska omges av både den violetta flamman och den universella kärleksflamman.


2014-06-10 Meditation i Trädgårdsföreningen
I tisdags mediterade vi i Trädgårdsföreningen igen. Den här gången satt vi vid vattnet omslutet av träd. Vi satt i vårt egna naturrum. Glada och förväntasfulla satt vi för att känna in energier från bland annat Ärkeängeln Raziel som har alla regnbågens färger. Majlis ledde oss genom meditationen vilket gav ett lugn. Energierna värmde och omslöt oss samtidigt som vi nästan blev lätt dåsiga. Som vanligt är det viktigt att focuser på kärlek från hjärtat, sprid den runt jorden.


2014-05-27 Meditation i Trädgårdsföreningen
I tisdags mediterade vi ute i solen. Vi satt i Trädgårdsföreningen tillsammans och blundade i riktning mot solen. Alla var avslappnade och lugna fast vi hörde hur gruset knastrade av förbipasserade. Det var kvällen före nymåne och vi passade på att sända våra önskningar med någon ärkeängel ut i universum. Alla var glada och efteråt gick vi en runda i parken. Vi bestämde att vi skulle ses igen den 10 juni kl 17,45 i Trädgårdsföreningen, fast den här gången vid kanalen. Och Diana... det ska verkligen bli spännade att höra vem barnet är uppe och leker med på nätterna.


2014-05-20 Meditation i Domkyrkan
Vi har träffats och mediterat ett antal gånger i Domkyrkan i maj och nu när vi sågs sist bestämdes det att vi skulle försöka vara ute nästan gång. Så om det är fint väder den 27 maj ses vi i Trädgårdsföreningen för en änglameditation. Kanske kommer vi att dra lite kort och mysa ute i naturen. Det ska bli härligt.


2014-04-29 Meditation i Domkyrkan med nattvard
I tisdags när det var nymåne mediterade vi i Domkyrkan som vanligt. Kl 18 var det en kortare Gudstjänst med sång och nattvard. Vi var fyllda av ljus och det viberarde runt oss. När vi satt och mediterade hörde jag någon gråta. Jag kände att jag helst ville gå dit och ta personen i handen men då hade personen nog undrat vad det var fråga om.. Så jag sände ljus istället, hoppas det hjälpte. Kärlek till dig.


2014-04-15 Meditation i Domkyrkan
I några veckor har vi träffats i Göteborgs Domkyrka för att tillsammans sitta i bänkarna för att finna lugn inombords men också för att förstärka de goda energierna runt oss. När det är oroligt i världen är det bra om vi sätter oss och tänker på kärlek eftersom det öppnar upp för mer harmoni. Författarinna Anna Berg har kanaliserat Jesus ord och han har förmedlat att livet bör först fokusera på andlighet sen familj och sist jobb. Själv har jag turen att jobba i närheten av Domkyrkan så jag kan gå dit på lunchen för att meditera och tända ljus.


2014-03-12 Änglameditation på Allégården
Majlis höll en underbar änglameditation som gjorde att våra hjärtan öppnades för ljuset genom att rena oss från de energier som vi vill vara utan. Det är viktigt att vi fokuserar på kärlek och frid för att lättare kunna omges av ljusa energier. Var vänlig till alla i din omgivning så finns det möjlighet till att ljuset sprids.


2014-02-22 Meditation i Domkyrkan
Vi träffades och tände ljus. Sedan satt vi tyst tillsammans för att ta in ljuset i våra hjärtan. Efteråt var det fika och skratt.


2014-02-18 Änglameditation på Allégården
I tisdags var det en fin och stark änglameditation där vi hade med oss Mikael, Gabriel, Rafael och Uriel. Majlis ledde en glädjemeditation där man blev glad. Vi sände ut vår inre önskning som bland annat var att få möjlighet till en helt egen lokal. Rummet var fullt av energi och ljus. Själv kände jag att Ärkeängeln Mikael blåste mig i örat. Efteråt lade vi kort och kanaliserade budskap till varandra. Vi var mycket glada och spred ljus. Tänk kärlek.


2014-01-29 Änglameditation
Igår hade vi en meditation för att möta vårt högre jag. Vi gick in i en pyramid där bara våra egna energier fanns. Ärkeängeln Mikael följde oss dit. Inne i pyramiden möte Jesus upp. Han tog ned en ljuspyramid över oss. Alla fick egna budskap till sig och blev renade från negativa energier. Tack Majlis.


2014-01-19 Ljusmeditation i Stenungsund
I söndags var vi några som åkte till Stenungsund för att närvara i en ljusmeditation som hölls av Gullbritt som får budskap från Jesus. Hennes mentor är Anna Berg som är en stor författarinna inom andlighet. Den vägledda meditationen inleddes med att vi "rengjorde" våra inre organ för att sedan fortsätta med att koppla ihop universums och jordens ljus. Förhoppningsvis blir det fler meditationer i mars hos Gullbritt. Tack alla som var där.


2014-01-15 Änglameditation
Igår var det en underbar meditation med "förlåtelse". Vi satt i ring med tända ljus och slappnade av först. Därefter inledde vid meditationen tillsammans med Ärkeängeln Mikael för att sedan möta Saint Germain för att ta in den violetta flamman för oss och moder jord. För att bli hela människor behöver vi förlåta oss själva och andra.
"Jag förlåter dig" Jag är kärlek" "Tack"
Efter meditationen satt vi och pratade, drog änglakort samt gav healing. En perfekt fullmånekväll.


2014-01-11 Meditation i Domkyrkan
Idag var vi tillsammans i en tyst meditation i Domkyrkan. Vi satt på rad och blundade för att ta in budskap till oss själva. Ärkeängeln Gabriels ljus var med oss. Meditationen varade i ca 30 minuter därefter gick vi och fikade eftersom det var några veckor sedan som vi setts. Vårt samtal handlade om våra innersta tankar som det kan vara svårt att dela med sig av. Det är en lättnad för själen att kunna delge känslor som tas emot med ljus. Frid.


2013-12-12 Meditation i Domkyrkan
Vi satt tillsammans i en stilla meditation i Domkyrkan för att lysa frid. Barnkören övade luciasångar i bakgrunden. Det var vackert. Under meditationen var Jesus med oss. Maj-Lis som ofta får budskap från Jesus sade att även att Magdalena var där. Allt var väldigt känslosamt och ljust. Vi tände ljus för jorden.


2013-11-26 Änglameditation
Ikväll var vi några stycken som träffades på Allégården för att meditera tillsammans. Meditationen var vägledd och bland annat gjorde vi en sk rensning med hjälp av Ärkeängeln Rafael. Rensningen genomförs för att ta bort ev negativ oro eller dyl för att sen fylla på med ljus. Det var mycket mysigt med änglameditation, budskap, healing och kortläsning. Stort tack till Maj-Lis som ledde meditationen. Den var härlig.


2013-10-20 Husresning
En väninnan har haft "besök" i snart ett år tillbaka. Hon har sett svarta svepande skuggor och hunden har blivit rädd så att han skakar, dottern vågar inte sova hemma osv vilket gjorde att vi åkte dit för att försöka rensa i hennes hem.
För att rensa och låta ev själar gå över guldbron till andra sidan genomförde vi en rad handlingar med hjälp av ärkeänglarna, Mikael och Rafael. Först gick vi runt i huset var för sig för att ta in information som vi sen delade med varandra. Alla hade känt av kylan som fanns inne, tungt att andas med mera, men även att det var något konstigt utanför huset. Tillsammans mediterade vi och skickade över själarna genom att ta in guldljus och låta dem gå över guldbron till andra sidan där deras anhöriga mötte dem. Vi var även på utsidan och tog in guldljus som vi sände ner i jorden för att skapa frid. När vi var klara var allt lungt och huset var varmt.

Ha det fint

Gröngräs
Länkar och källor Kontakt
©Copyright Blisshealing.se 2015