Soluppgång

Healing från Änglar

Ärkeänglar

Violetta flamman

Universella kärleksflamman

Meditation

Kanalisering

Tidigare liv

Änglakort

Lite om mig

Jag är en healer som får hjälp av ärkeänglarna att skicka healing och energi till min omgivning. Det hela började med att jag gick en kurs hos Lena Morin www.Angelroom.se som bland annat lärde ut hur vi skulle kunna använda änglahealing.

När jag tänker tillbaka på mitt liv har jag alltid bett eller pratat med Gud inom mig. Men jag har inte gått i kyrkan eller dyl utan mina tankar var mer en envägskommunikation om hur jag kände och funderade runt mitt liv. Livet passerade genom åren och jag blev sambo, fick barn, gick utbildning, separerade och fann ny kärlek.

Innan hade jag egentligen inte varit i kontakt med änglar alls. Det närmste man kan komma är att jag var på en underbar kurs på Englagård 2005 som hette Love explosion där vi gjorde en del övningar som kunnat lett mig in på en medial väg redan då men istället hamnade jag på ett jobb som tog all min energi. Men jag ville finna en ny väg i livet med nya utsikter och framför allt med ny positiv energi.

Idag mediterar jag varje dag för att öppna upp mina chakran, ta in energier, lägga änglakort och för att skicka healing till mig själv och andra. Framför allt vill jag sprida möjligheten att skicka kärlek och healing till varandra även om denna information finns på många ställen på webben redan. Jag kan bara återberätta ur min synvikel och hur jag upplever det. Mitt fokus är nu, "livet är en gåva" som jag vill förmedla till alla som läser eller tar del av änglahealing.

Jag
Länkar och källor Kontakt
©Copyright Blisshealing.se 2015